Včelobal ekologické voskované ubrousky na svačinu

Hledáte ekologický svačinový ubrousek? Také nechcete používat jednorázové papírové ubrousky, plastové folie nebo mikrotenové pytlíky či alobal k zabalení svačiny? A co takhle Voskovaný ubrousek s přírodním voskem od lokálních včelařů od slovenské značky Včelobal? Všechny výrobky Včelobal vyrábí sama výrobkyně na Slovensku. Snaží se podpořit i lokální pěstitele a chovatele a proto používá včelí vosk z lokálních zdrojů. Včelí vosk má navíc antimikotické a antibakteriální účinky.

Včelobal ekologické voskované ubrousky na svačinuVčelobal ekologické voskované ubrousky na svačinu

Včelobal – přírodní kompostovatelné ubrousky

Voskovaný ubrousek od Včelobal je otíratelný, pokud tedy na něj něco kápnete, vysypete, nebo se něco rozlije, stačí ho jen otřít hadříkem nebo opláchnout pod tekoucí vodou. Můžete do něj dát svačinu dětem, nebo sobě do práce nebo si ho vzít na výlet s kamarády. Je trendy, pěkný a rozhodně bude skvělým doplňkem. Vejde se do něj sendvič, toust, namazaný chleba nebo rohlík, ovoce, zelenina nebo bochník sýra. Můžete s ním i přikrýt rozjedené jídlo. Ubrousky neobsahují BPA ani škodlivé chemické látky a ani žádné nevylučují. Jakmile si ho pořídíte, vydrží dlouho. Šetříte tak přírodu, ale i své zdraví. Až vám doslouží a nebudete ho chtít používat, můžete ho dát na kompost a měl by se rozložit. Ubrousek nechytá vůni jídla. Když ho využijete, stačí ho pak jen vyvětrat.

Včelobal ekologické voskované ubrousky na svačinu

Pojďte s námi hledat ekologická a šetrná řešení v rámci zero waste. Pojďte s námi chránit přírodu. Voskovaný ubrousek nahrazuje jednorázové ubrousky na svačinu nebo mikrotenové sáčky či alobaly, které byste hned vyhodili po 1 použití. Ubrousek Včelobal vám vydrží dlouhé léta.

Včelobal ekologické voskované ubrousky na svačinu

Voskované ubrousky Včelobal

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 11. 04. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář