Velký test 3 nejoblíbenějších přírodních deodorantů na léto – který je nejlepší a vydrží celý den?

Vzaly jsme si s holkama do parády 3 vaše nejoblíbenější přírodní deodoranty. Jak obstály v praxi? Splnily to,co slíbily? Který nám vyhovoval nejvíce? Shodly jsme se nebo jsme se v tom rozešly? Mrkněte.

2 nejčastější omyly kolem přírodních deodorantů

Jelikož je léto v plném proudu a všichni řešíme to samé – nechceme nelibě vonět potem, pak je ten nejvyšší čas otestovat přírodní deodoranty. Většina lidí, kteří začínají s přírodními deodoranty, si mohou myslet, že nefungují. Také se nás na to ptají, budou ale fungovat? Druhým častým omylem bývá, že když má nějakou vůni, zákazníci se bojí,  že překryje vůni parfému. Vězte, že i přírodní deodoranty fungují a můžete se s nimi cítit celý den svěží a bez nepříjemného zápachu potu. A že opravdu nepřekryjí výraznou vůni parfému. Všechny vůně jsou jemné vytvořené esenciálními oleji. Ještě se mi nestalo za několik let praxe, že by byl přírodní deodorant tak výrazný, že bych jím překryla parfém. A pokud má pro mne nádhernou vůni jako např. NATURALIS Bio DEO Natural Roll-On 24H+, jednoduše k němu žádný parfém nepoužívám. Protože si ráda vychutnám jeho úžasnou svěží vůni, která přísahám, vydrží celý den.

3 top nejoblíbenější přírodní deodoranty

Jak dopadly v našem testu 3 top přírodní deodoranty?

Které přírodní deodoranty jsou vaše nejoblíbenější a které jsme testovaly?

Ponio Tea tree a lemongras přírodní deodorant 75 g – cena 209 Kč – výrobce Ponio Slovensko

Ponio Tea tree a lemongras přírodní deodorant 75 g

Hodnocení

Petra: Začínala jsem na něm, byl to můj první přírodní deodorant, který jsem si koupila. Za mne vydrží působit celý den, vůbec se necítím, jen někdy mi vadí, že mám po něm zapatlané tričko ?. Ale nedám na něj dopustit, jelikož by můj první.

Umístění: na druhém místě

Ivana: Tento deodorant od Ponio mi vůbec nevyhovuje. Po nanášení se cítím ještě více, než kdybych nepoužila žádný deodorant. Bohužel i když má velmi příjemnou vůni, tak to není typ deodorantu pro mne.

Umístění: na třetím místě

Kristýna: Deodorant Tea Tree a Lemongras má velmi svěží vůni, která je příjemná jak pro muže tak pro ženy a není nijak vtíravá, to se mi na něm líbilo. Za mne vydržel celý den, neměla jsem na něj žádnou alergii. Jediné, co je opravdu potřeba dodržovat, je aplikovat ho na vlhké podpaží. Oproti  jiným deodorantům je trošku sušší a na suché podpaží může trošku dřít. Jinak za mne spokojenost.

Umístění: na třetím místě

NATURALIS Bio DEO Natural Roll-On 24H+ 50 ml – cena 250 Kč – výrobce Naturalis Better Itálie

NATURALIS Bio DEO Natural Roll-On 24H+ 50 ml

Hodnocení

Petra: Vydrží mi celý den, vyhovuje mi roll-on a hlavně vůně, která je příjemná a jemná. Za mne nejlepší.

Umístění: Nejlepší deodorant na 1.místě.

Ivana: Pro mne je the best přírodní deodorant Naturalis, který jsem kdy měla. Výborně se nanáší, vydrží celý den, neumaže oblečení, jako to dělají některé. Akorát za mne malá výtka, velmi rychle jsem ho spotřebovala. Ale za mne top 1.

Umístění: Nejlepší deodorant na 1.místě.

Kristýna: Za mne nejlepší přírodní deodorant, který jsem si kdy koupila. Hlavní důvod je výdrž celý den, kdy se i při sportu cítíte svěží, vůbec nezapácháte. Testovala jsem ho na běžné nošení, ale i na sport. A to nejen pohodové sporty jako jóga, ale i cardio box, kolo, posilování. Jeho aplikace je naprosto příjemná. Chladivá. Nádherná vůně, kterou miluji. Za mne top 1. Velmi ráda se k němu vracím. I když v rámci testování nových produktů zkouším různé deodoranty, vždycky si pak koupím zase tento.

Umístění: Nejlepší deodorant na 1.místě.

Biorythme 100% přírodní deodorant Citronová meduňka 60 g – cena 349 Kč – výrobce Biorythme Česká republika (na fotografie jsem nafotila velikost 30 g, je tedy pak 2 krát tak velký)

Biorythme 100% přírodní deodorant Citronová meduňka 60 g

Hodnocení

Petra: Bohužel na mne vůbec nefungoval. Během chvilky jsem se cítila, takže za mne na posledním místě.

Umístění: třetí místo.

Ivana: Musím se přiznat, že to není má vůně. Ale jinak hodnotím výdrž jako průměrnou, během dne se musím ještě přemazat. Nevydrží mi celý den.

Umístění: druhé místo.

Kristýna: Ač je to nejoblíbenější vůně u vás zákazníků, mne se bohužel nelíbí. Je na mne hrozně výrazná, převoněná a můj nos spíše dráždí. Mám raději jemnější vůně svěží nebo kořeněné. Já jsem si od české Biorythme koupila Pačuli a tu miluji. Co se týká výdrže, za mne super, vydrží celý den, nemusím se přetírat během dne. Deodorant není suchý, ani nemastí zbytečně. Za mne pohoda.

Umístění: druhé místo.

Který deodorant u nás vyhrál na plné čáře?

Za nás nejlepší přírodní deodorant, který jsme za několikaletou praxi zkoušení všech možných značek, měly možnost použít, je NATURALIS Bio DEO Natural Roll-On 24H+ 50 ml. Opravdu vydrží celý den, má úžasnou svěží, nevtíravou, ale příjemnou vůni a splňuje to, co slibuje. Nejen při běžném nošení, ale i při sportu.

NATURALIS Bio DEO Natural Roll-On 24H+ 50 ml

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 12. 07. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář

  • Bára

    Za mě je vítěz jasně Ponio. Za obal bez plastu.

    1. Dobrý den, Barčo, to je pravda, za papírový obal mají velké plus. Kéž by na něj přešly brzy i další značky! 🙂

  • Andrea

    Já jsem zatím zkoušela jen deodoranty Ponio,zato 4 druhy 🙂 tento poslední -zelený mi přijde nejsušší,truchu hrubší,navíc je potřeba ho oříznout,když se na povrchu vytvoří žlutá krusta,jinak pak barví bílé oblečení. To se mi u předchozích 3 nestalo.První jsem měla Cukrovou pivoňku a ta mi přišla nejkrémovější. Nejvíce mi voněly růžový a pomerančový. 🙂 Výdrž byla různá – podle celkové denní aktivity i podle materiálu iblečení.

    1. Dobrý den, Andrejko, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Tak to jsem nevěděla, že různé vůně mají jinou krémovější konzistenci. Já jsem měla Pomeranč a eukalyptus, Fresh air a Tea Tree… A právě byly takové sušší. Chtělo to aplikovat na vlhké podpaží. Ale také ty 2 jsem měla již před nějakou dobou, takže možná se mohla konzistence změnit. Jinak teď testujeme s holkama ten Bezsodý, co vyvíjejí jako novinku a je super. Má krémovou konzistenci, není suchý, nedře a za mne vydrží celý den. 🙂 Tak se těším, až půjde do prodeje. 🙂 Krásný den přeji.

  • Miša

    Díky za tip, vyzkouším NATURALIS Bio DEO.
    Škoda, že nemáte v nabídce taky českou přírodní značku Caltha. Jejich deodoranty jsou úžasné a fungují skvěle.

    1. Dobrý den, Míši, děkujeme za tip, tak to musíme vyzkoušet. 🙂 A třeba značku zařadíme. 🙂