Na co všechno se dají využít zkumavky od Bambusového zubního kartáčku EcoHeart?

Kartáček s myšlenkou. Asi tak by se dal nazvat jednoduše dřevěný bambusový ekologický kartáček na zuby od slovenské značky EcoHeart. Je úžasné, jak něco tak „obyčejného“ pro někoho „zanedbatelného“ může mít úžasný nápad. Kartáček na zuby EcoHeart vyvinuli na Slovensku. Jaké je jeho kouzlo a proč má jeho výroba nějaký hlubší smysl?

Myšlenkou bylo najít ekologickou variantu, která by nezatěžovala přírodu tolik jako klasické plastové kartáčky na zuby, které skončí na skládkách a obsahují různé tělu škodlivé látky. Každým prodejem kartáčku na zuby EcoHeart, jdou peníze z kartáčku na vybudování kartáčkoven na Slovensku. Poté chce výrobce Roman vyrábět kartáčky z dubového nebo ořechového dřeva a podpořil tak kvalitní řemeslo, které už bylo u nás téměř zapomenuto. Proč nyní vyrábí z bambusu? Protože to je jedna z nejrychleji rostoucích rostlin a její obnovitelnost je velmi rychlá. Výrobou se tak nezatěžuje příroda.

Ekologický kartáček na zuby od slovenské značky EcoHeart

 

Bambusový zubní kartáček EcoHeart ale není jen krásným designovým kouskem. Je doladěný a domyšlený do posledního tahu. Není v plastovém obale, ale jeho kabát tvoří krásná skleněná zkumavka. Právě ta je ekologickou variantou ke klasickému plastu. Můžete ji totiž doma využít na spoustu věcí. Že vám připadá zbytečná a lámete si  hlavu, na co byste ji využili? Nafotili jsme pro vás fotoseriál, na co všechno lze skleněnou zkumavku od zubního kartáčku EcoHeart použít. Měli jste v podvědomí stejné představy jako my?

Krásné a originální zkumavky na ekologické zubní kartáčky EcoHeart

Můžete si do ní přesypat sůl do koupele a ozdobit si s ní koupelnu ….

Stejně tak se může stát originální kořenkou na sůl, bylinky, koření všeho druhu… V kuchyni se bude vyjímat.

Potěší i všechny bylinkářky… Na všechny jejich poklady

My jsme si do ní přesypali heřmánek pravý …

Školákům poskytne velmi originální penál … No řekněte, kdo má takový?

Že nemáte do čeho dát kosmetické štětce?

Velmi moderní květináč, který bude módním prvkem každého pokoje… My jsme do něj uložili Rýmovník …

Pro švadlenky jako ulité …

Na drobnosti, které by se zakutálely …

Cestujete? Můžete si zkumavku nechat jako obal na zubní kartáček EcoHeart…

A co vy? Co skrývají vaše zkumavky? Na co všechno jste je využili? Pište nám prosím do komentáře a pojďme se navzájem inspirovat. Pojďme šetřit přírodu a nacházet ekologická a praktická využití. Moc děkujeme vám všem, kteří sdílíte své zkušenosti a nápady.

Krásné barvičky ekologických zubních kartáčků EcoHeart

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 24. 01. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář