Vytvořte si trendy vánoční a silvestrovské líčení

Vánoce i konec roku se kvapem blíží. Jestliže chcete zazářit na vánočních oslavách či silvestrovské párty, vytvořte s námi krásný trendy look. Dotvořte vaši vizáž perfektním a trendy líčením, které okouzlí vaše okolí. Co je podle vizážistů trendy na letošní Vánoce? Nechte se inspirovat módními ikonami.

Jaké jsou trendy na Vánoce a Silvestr 2015?

shutterstock_191081024

Letošní Vánoce i Silvestr se nesou ve znamení luxusní elegance inspirované Francií a Holywoodem. Nečekejte žádné megalomanské výstřednosti a crazy barvy. Letošní sváteční líčení se navrací ke klasické eleganci a francouzskému šarmu.
Jaké jsou konkrétní módní odstíny? Vaše pokožka by měla mít sametový, lehce třpytivý look, který můžete doplnit stínováním. Oči by měly učarovat pomocí klasického kouřového líčení či černých linek, které jsou v posledních letech trendy záležitostí. A akcentem by měly být trendy sexy rudé a výrazné rty, které upoutají pozornost. Návod, jak vytvořit kouřové líčení, najdete v článku zde.

Kouřové líčení a výrazné rty dotvoří francouzský šarm od Avril Organic

Pro vytvoření trendy slavnostního líčení volte pro oční víčka lehce béžový, stříbrný, smetanový odstín pod víčka a světle i tmavě šedé a černé oční stíny, které jemně stínujte. Délka stínování závisí na pigmentaci. Volte raději kvalitní stíny, které vám červená rtenkaulehčí práci. Kouřové stínování můžete doplnit černými linkami a klasickou černou řasenku.
Nebojte se kombinovat kouřové líčení s výraznými rudými rty. Slavnostní líčení nevylučuje výrazné oči i rty najednou.  Naopak je miluje. Zvolte si rtěnku s módními odstíny červené, tmavě fialovéhnědé barvy, která je módní.
Pokožce dodejte lehce opálený vzhled díky bronzerům s lehkým zlatavým shimmerem, které můžete vystínovat. Nezapomínejte opravdu pomalu stínovat a nanášet opatrně pigment. Nenabírejte velké množství najednou, raději dostínujte, než abyste vytvořily fleky na pleti.
Poslední tečkou za svým lookem dodejte pomocí krásných módních odstínů bio laků na nehty od Avril. Nosí se všechny odstíny červené, ale i stříbrné, zlatavé i módní černé.
 
kolaz vanocni liceni
 
 
 

Autorem příspěvku je null
Publikováno 18. 12. 2015
* Povinné položky

Zanechte komentář