Značka české čokoládovny Willy & Pauli

Malá rodinná čokoládovna Willy a Pauli vznikla z krásné myšlenky. Když se jednoho večera manželé v rodinné pohodě zadívali na film Čokoláda – bylo jasno. Oba přišli s touhou naučit se vyrábět čokoládu té nejvyšší kvality – jen za použití těch nejlepších surovin. Jako znalci čokolády (do té doby měli jen e-shop s čokoládou) se rozhodli pustit se do svého snu.

„Chtěli bychom dokázat, že i v dnešní době lze v naší zemi vyrobit opravdu kvalitní čokoládu, která se vyrovná i světovým špičkám.“

IMG_3116
BIO Hořká čokoláda 70% Tanzanie s kokosem

Prioritou značky je výroba té nejkvalitnější čokolády

Jak jistě víte, sny by byly jen sny, pokud bychom do toho nedali všechno. A tak se Willy a Pauli rozhodli najít ty nejlepší kakaové boby. Zkoušely jedny za druhýma svou tajnou alchymií míchali do čokolády ty nejsvůdnější přísady, které by vás mnohdy ani nenapadly. Já tedy osobně do té doby neznala čokoládu se šípkem nebo mákem. Ale Willymu a Pauli se podařilo vyvinout novou dimenzi chutí. A tak měsíce testování a zkoušení přinesly ovoce.
Nyní mají v nabídce čokolády přímo z fairtrade BIO kakaových bobů z Tanzánie (odrůda Trinitario), kde se nachází jedny z nejkvalitnějších bobů. Na trh přinesli řadu hořkých čokolád a několik málo mléčných. Ani v nejtajnějších snech byste si nepředstavili tu vynikající chuť čokolády, která se rozplývá na jazyku. Jejich příchuť skořice, chilli, máku, šípku, acai plodu, perníkového koření vás uvede v pocit naprosté blaženosti. V nabídce mají navíc i 100% čokoládu. Už jste měli tu odvahu ji vyzkoušet? Jako novinku uvedli na trh čokoloďky, které si dáte do horkého mléka a vytvoříte tak výtečnou horkou čokoládu.

IMG_2805
Široká nabídka česká bio čokoláda z bio kakaových bobů z Tanzánie

Obsah látek v čokoládách Willy a Pauli 

Jak jsme již zmínili, čokolády Willy a Pauli obsahují suroviny nejvyšší kvality. Co to ale znamená? Například to, že hlavní suroviny v ní použité jsou v bio kvalitě. Čokolády neobsahují žádné náhražkové rostlinné tuky, palmový olej, lepek, lecitin, emulgátory, dochucovadla a další chemické přísady. Pokud si projdete složení, najdete v něm opravdu jen bio kakaové boby, cukr a příchuť (př. bio skořice, bio mák …). Žádné složení 20 přísad, které těžko luštíte a bojíte se, co je pod nimi ukryto. Suroviny navíc používají vždy čerstvé a vzhledem k ruční výrobě prochází pod přísným a bedlivým okem Willyho.

IMG_2788
BIO Mléčná čokoláda Guatemala 55% má úžasnou chuť mléčné čokolády, která se rozplývá na jazyku 
Čokolády a čokolodičky je možné zakoupit v Showroomu NuSpring na Belgické 27, Praha 2 i na našem eshopu NuSpring.cz.

Proč si zamilovat čokolády Willy a Pauli?

  • jelikož to jsou špičkové, kvalitní čokolády16
  • vyrábějí je přímo z bio kakaových bobů z Guatemaly
  • používají jen suroviny nejvyšší kvality
  • neobsahují žádné náhražkové rostlinné tuky, palmový olej, lepek, lecitin, emulgátory, dochucovadla a další chemické přísady
  • čokolády a obaly ručně vyrábí
  • je to malá rodinná firma s krásným nápadem a láskou k řemeslu

Top produkty české bio čokolády

kup71kup72kup73kup74kup75kup76kup77kup78

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 06. 05. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář