Značka přírodní slovenské kosmetiky Soaphoria

soaphroiaSoaphoria je slovenská, vegetariánská značka rostlinné kosmetiky, která používá do svých produktů jen to nejlepší z přírody. Všechny výrobky jsou ruční výroby a jsou 100% vegetariánské. Více než 90% z nich je vyrobeno z veganských surovin. Nepoužívají tak zvířata ani na testování kosmetiky, ani na výrobu produktů. Živočišné přísady nahrazují alternativními rostlinnými extrakty z přírody.

„Inspirováno přírodou … vyrobené s láskou“

Šetrní k přírodě

Heslo Soaphorie je být šetrní k přírodě a to, co si od ní vezmeme, jí zase vrátit. Proto jejich suroviny pocházejí jen z ekologického hospodářství od dodavatelů, kteří uznávají stejné etické hodnoty. Produkty pečlivě balí do rozložitelných materiálů, které jsou šetrné k přírodě.
Na etiketách používají snadno rozložitelný papír. A výrobky ukládají do krásných, skleněných nádobek, které můžete i nadále využít v domácnosti. Nejsou tak jen na jedno použití. Na co je dále využijete, je jen na vás. Snaží se eliminovat plastové či umělé balicí materiály a používat je jen minimálně.
3F

Obsah prospěšných látek v kosmetice

Základem přírodní kosmetiky Soaphoria jsou rostlinné oleje přednostně lisované za studena (tzv. panenské oleje). Ty pak kombinují s léčivými bylinkami, minerály, éterickými oleji, vitamíny C a E, koenzymem Q10, medem, včelím voskem, květovými vodami a dalšími přírodními složkami. Soaphoria se snaží najít to nejlepší z přírody a vytvořit z toho kouzelný lektvar plný vitamínů prospěšných pro naše tělo.
Výrobky neobsahují barviva, umělé parfémy, ropné deriváty, systetické emulgátory, ani konzervanty. Na produktech najdete vždy složení, abyste věděli, co používáte. Kosmetika nezatěžuje organizmus a její přirozené vůně jsou skutečné. Nejsou plné barviv a parfémů, které jen napodobují něco, co skutečně nikdy neviděly. Najděte rovnováhu s přírodou a používejte skutečné produkty, které jsou čisté a přírodní.
6F

Jak vypadají zakladatelky Soaphoria Blanka a Rita?

1

Proč si zamilovat kosmetiku Soaphoria?

  • obsahuje 100% rostlinné složky
  • není testována ani vyráběna ze zvířat
  •  ruční výroba
  •  má ekologické a šetrné balení, které nezatěžuje přírodu
  • jejich heslem je: „Inspirováno přírodou… vyrobeno s láskou!“
Přírodní slovenskou, ručně vyráběnou  kosmetiku Soaphoria můžete zakoupit v našem e-shopu NuSpring i v kamenném obchůdku NuSpring na Praze 2.

soaphoria soaphoria1 soaphoria2

Autorem příspěvku je null
Publikováno 06. 05. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář