Velmi se omlouváme, ale kvůli dopravcům, kteří před Vánocemi nestíhají, mohou být vaše balíčky o 1-2 dny doručeny později. Více info: zde

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Více informací zde.

Rozumím
menu
0
0 Kč
0
MENU
+420 730 175 266
Po-Pá 8-16:30 hod.
0
prázdný

Ochrana osobních údajů

1.1.Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje Kupujícího budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

1.2.Poskytnuté osobní údaje slouží výhradně pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy uzavřené mezi Prodávajícím a Kupujícím, k jejich vzájemné komunikaci a pro vnitřní potřeby Prodávajícího. Nezvolí-li Kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů Prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení Kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy. Prodávající dále prohlašuje, že poskytnuté osobní údaje Kupujícího budou plně zabezpečeny proti jejich změně, zničení či ztrátě, neoprávněným přenosům, jinému neoprávněnému zpracování, jakož i k jinému zneužití a nebudou poskytnuty třetím osobám. Výjimku dle předchozí věty představují pouze externí přepravci, kterým jsou osobní údaje Kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro řádné doručení zboží.

1.3.Kupující uzavřením kupní smlouvy s Prodávajícím souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů poskytnutých v souvislosti s výše uvedeným účelem v databázi Prodávajícího. Tento souhlas může Kupující kdykoliv písemně odvolat na e-mailové adrese pomuzeme@nuspring.cz. Zpracováním osobních údajů Kupujícího může Prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele.

1.4.Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům. Pokud si zákazník přeje opravit osobní údaje, které o něm Prodávající zpracovává, může jej o to požádat na emailové adrese pomuzeme@nuspring.cz.

1.5.Uzavřené kupní smlouvy Prodávající archivuje v elektronické podobě a jsou přístupné pouze Prodávajícímu.

Přihlášení
nebo
Přihlásit přes facebook
 
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Jaké výhody pro vás plynou z registrace?
Dárkový poukaz na první nákup v hodnotě 100 Kč.
Vzorečky kosmetiky zdarma ke každému nákupu.
Pravidelné zasílání novinek a tipů, jak pečovat právě o váš typ pokožky.
Získáte jako první okamžitý přehled o všech slevách, akcích a výprodejích.
Jednodušší a rychlejší proces nakupování.
Přehlednější kontrola všech objednávek.