Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Více informací zde.

Rozumím
menu
0
0 Kč
0
MENU
+420 730 175 266 Po-Pá 8-16:30 hod.
(poradenství)
+420 734 750 003 Po-Pá 8-17:00 hod.
(objednávky)
0
prázdný
Zpět na seznam

Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO (400 g)

Miso genmai hnědá rýže 400 g   MUSO

Najeďte na obrázek pro zvětšení

Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO (400 g)


  • Miso polévka
    50 g hlívy
    20 g červené papriky
    20 g žluté papriky
    30 g cukety
    80 g uzeného tofu na kostky
    2 lžíce misa
    120 g pohankových těstovin
    1 lžíce olivového oleje
    čerstvý koriandr

04:11:51am

Cena: 123 Kč 123 Kč
Dostupnost: Skladem poslední 3 ks
Doručení:
Domů bez obalů po Praze (doručení v den objednávky nebo si čas sami zvolíte): dnes
Osobní odběr v NuSpring: dnes
Ostatní dopravci: v pondělí 30. 11.

Zvolte počet kusů

-
+
Vložit do košíku

Mrzí nás to, ale nemáme požadovaný počet kusů skladem.

Vyřeší tento produkt Váš problém? To nedokážeme 100% určit. Vyplňte prosím typ Vaší pleti a věk, abychom Vám mohli s jistotou říci, která kosmetika je pro Vás nejlepší.

Typ pleti

Věk

Jste si jisti? Produkt je určený pro jiný typ pleti () a věk (), než pro Vaši (). Největší účinek uvidíte u kosmetiky, která je určena přímo pro Vaši pleť.
  • Popis
    1. Hlívu, papriky a cuketu nakrájejte na plátky a osmahněte na olivovém oleji.
    2. Směs zalijte vodou, přidejte tofu nakrájené na kostky a krátce povařte.
    3. Přidejte miso rozmíchané v troše vlažné vody a uvařené těstoviny.
    4. Podávejte s nasekaným koriandrem.
    • Miso dresink se zázvorem
      1 lžíce misa
      2 lžíce šťávy z limetky
      2 lžíce sezamového oleje
      1 lžička strouhaného zázvoru
      1 lžička utřeného česneku
      1 rajče
      svazek čerstvého koriandru
      Vše rozmixujte tyčovým mixérem.
    • Miso-tahini dresink s javorovým sirupem
      1–2 lžičky misa
      4 lžíce sezamové pasty
      2 lžíce javorového sirupu
      1 lžíce jablečného octa
      Vidličkou rozmíchejte do hladka. V případě potřeby nařeďte trochou teplé vody. Nechte uležet v lednici.
    • Jednoduchý dresink na salát
      Smíchejte miso s olivovým olejem a jablečným octem.
    • Miso máslo
      4 lžíce biomásla nebo biomargarínu
      2 lžíce misa
      Smíchejte miso s máslem nebo margarínem na hladkou směs.
      Výborně se hodí na ještě horkou vařenou brokolici, chřest nebo fazolové lusky.
    • Zeleninové a masové vývary
      Přidáním misa zvýrazníte chuť.
    • Dušené houby
      Na konci dušení přidejte trochu misa – zahustí šťávu z hub a vytvoří lahodnou omáčku.
    • Marinády
      Miso smíchejte podle chuti s medem nebo javorovým nebo agávovým sirupem.
      Potřete surovinu směsí a pečte v troubě nebo grilujte.
      Výborná je glazovaná cuketa, dýně nebo mrkev.

    Co je to miso?
    Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem.

    Výroba misa:

    1. Sójové boby se uvaří, rozmačkají a naočkují fermentačním činidlem koji (Aspergillus oryzae).
    2. Některé druhy misa se namíchají s ječmenem nebo rýží.
    3. Přidá se voda, sůl a všechno se umístí do velkých dřevěných kádí.
    4. Kádě se přikryjí poklopem a zatíží až čtyřmi tunami kamenů poskládaných do kužele (takto uspořádané kameny vytvoří rovnoměrný tlak, který je potřeba pro správné zrání misa).
    5. Miso zraje za teploty okolí, která přirozeně během roku kolísá.
    6. Fermentační proces trvá různou dobu – hatcho miso zraje dva roky (tradičně musí zrát dvě zimy a dvě léta), ostatní druhy misa fementují přibližně rok, nejkratší dobu zraje shiro miso – pouze 7 dní.

    Další druhy misa, které máme v nabídce:
    shiro miso
    hatcho miso
    mugi miso
    mugi miso bio
    miso ječmen bio
    miso rýže bio

    SÓJOVÉ boby, hnědá rýže, mořská sůl, voda, koji kvas.Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas.

    Kalorická hodnota/energie (na 100g):618kJ/163kcal. Tuky: 7 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g. Sacharidy: 9,1 g. z toho cukry: 8,2 g. Bílkoviny: 12,1 g. Sůl: 10,3 g

    Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
    Legislativní zařazení: Sójový výrobek - miso.

    Japonsko
  • Video
  • Hodnocení zákazníků
  • O značce

Pro dokonalý efekt
doporučujeme použít...

Přihlášení
nebo
Přihlásit přes facebook
 
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Jaké výhody pro vás plynou z registrace?
Dárkový poukaz na první nákup v hodnotě 100 Kč. Slevu můžete uplatnit při nákupu nad 1000 Kč.
Vzorečky kosmetiky zdarma ke každému nákupu.
Pravidelné zasílání novinek a tipů, jak pečovat právě o váš typ pokožky.
Získáte jako první okamžitý přehled o všech slevách, akcích a výprodejích.
Jednodušší a rychlejší proces nakupování.
Přehlednější kontrola všech objednávek.
Doporučit e-mailem