Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Více informací zde.
Najeďte na obrázek pro zvětšení
Víte že? PRO-BIO mele mouky už od roku 1992. Technologie jim umožňuje odebírat špaldu téměř "přímo z pole" a zrno zpracovávají od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Suší šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemelou do zásoby a mají je proto vždy čerstvé a voňavé. Česká PRO-BIO špalda pochází z ekopolí. Když ji pěstují, dělají to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, ptáky, hmyz....
Složení: 100 % celozrnná mouka žitná BIO*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1605kJ/380kcal. Tuky: 2,7 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 69 g. z toho cukry: 1,4 g. Bílkoviny: 14 g. Sůl: 0,01 g
Skladování: Při teplotě 25 °C a relativní vlhkost vzduchu do 75 %.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek.
Česká republika
CZ-BIO-001
Exkluzivní slevy na kosmetiku, |
informace o nových produktech pro Váš typ pleti, |
vzorky a rady z odborné poradny. |
Kromě novinek, tipů, rad, dostanete obratem e-mail s poukázkou na 100 Kč slevu při nákupu nad 1500 Kč v našem e-shopu.
Někdy však náš e-mail zařadí do záložky Hromadné, Promo Akce, Aktualizace a mnohé další a neukáže se Vám v soupisu e-mailů na prvotní stránce. Prosím, podívejte se i do Spamu, zda Vám e-mail se slevou nespadl tam. V případě, že potřebujete poradit, neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám pomůžeme.
Jsme pro vás k dispozici na tel. čísle +420 730 175 266 nebo na e-mailu info@nuspring.cz.
Zavřít okno |
Pravděpodobně jste ji zadala při Vašem předchozím nákupu, či jste se již přihlásila k odběru newsletteru v minulosti. Z tohoto důvodu Vám bohužel nemůžeme poskytnout slevovou poukázku, jelikož ta je určena výhradně novým zákazníkům.
Můžete však využít akčních nabídek, které pravidelně připravujeme pro stálé zákazníky, sledujte svou emailovou schránku nebo přijďte na nuspring.cz
Zavřít okno |