Menu
Hledat
Oblínené
Oblíbené
Oblínené
Košík
Košík

Váš košík je prázdný.

Značky
Domů
>
Zdravé potraviny
>
Zdravé vaření a pečení
>
Mouky a sypké směsi
>
PROBIO Mouka špaldová chlebová BIO

PROBIO Mouka špaldová chlebová BIO

PRO-BIO
Značka: PRO-BIO Kód produktu: PBIO210085
-28%

Produkt byl přidán do oblíbených.

  • Špaldová mouka chlebová od opravdových mistrů.
  • Špaldová mouka chlebová zpestří vaše těsta na chléb, housky, bagety, rohlíky, buchty i pizzy.
  • PRO-BIO je pro vás mele v bio mlýně. Specielně pro špaldu pořídili technické vybavení, aby její mletí bylo šetrné, jemné a mouka si zachovala co nejvíce živin.
  • Její vůni a oříškovou chuť si prostě zamilujte.
  • Špaldová chlebová mouka v biokvalitě je hladká a tmavá.

Užitečná pro snadnější pečení vašeho domácího chleba. Je vhodná pro pečení chleba v domácích pekárnách, v peci či troubě.

Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.

PRO-BIO je první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Značka BIOHARMONIE zahrnuje základní suroviny jako luštěniny, mouky, těstoviny nebo olej. Společnost se snaží vrátit do českých kuchyň zapomenuté tradiční plodiny jako je pohanka nebo jáhly a špalda. PRO-BIO provozuje vlastní moderní mlýn s ohledem na ekologické zemědělství.

Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení: ŠPALDOVÁ mouka chlebová*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Špaldová mouka je vhodná k přípravě chlebových těst a pečiva.

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1456kJ/344kcal. Tuky: 1,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 67 g. z toho cukry: 1,4 g. Bílkoviny: 12 g. Sůl: 0,01 g

Skladování: Skladujte při teplotě 25 °C a relativní vlhkost vzduchu do 75 %.