Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Více informací zde.

Rozumím
menu
0
0 Kč
0
MENU
+420 730 175 266 Po-Pá 8-16:30 hod.
(poradenství)
+420 734 750 003 Po-Pá 8-17:00 hod.
(objednávky)
0
prázdný
Zpět na seznam

Umeboshi kuličky 16 g MUSO (16 g)

Umeboshi kuličky 16 g   MUSO

Najeďte na obrázek pro zvětšení

Umeboshi kuličky 16 g MUSO (16 g)



10:44:22pm

Cena: 155 Kč 155 Kč
Dostupnost: Skladem
Doručení:
Domů bez obalů po Praze (doručení v den objednávky nebo si čas sami zvolíte): zítra ve středu 2. 12.
Osobní odběr v NuSpring: zítra ve středu 2. 12.
Ostatní dopravci: ve čtvrtek 3. 12.

Zvolte počet kusů

-
+
Vložit do košíku

Mrzí nás to, ale nemáme požadovaný počet kusů skladem.

Vyřeší tento produkt Váš problém? To nedokážeme 100% určit. Vyplňte prosím typ Vaší pleti a věk, abychom Vám mohli s jistotou říci, která kosmetika je pro Vás nejlepší.

Typ pleti

Věk

Jste si jisti? Produkt je určený pro jiný typ pleti () a věk (), než pro Vaši (). Největší účinek uvidíte u kosmetiky, která je určena přímo pro Vaši pleť.
  • Popis
  • Umeboshi patří k tradičním japonským produktům. Vyrábí se z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso. Jsou velmi slané a vhodné jako příležitostná pochoutka.

    Objevte kouzlo japonských ume švestiček nakládaných v mořské soli s listy shiso. Jsou skvělé jen tak a dodají exotickou chuť nejen salátům!

    V Japonsku se pasta z těchto švestek používá tradičně k dochucení rýže. Z umeboshi se také připravuje celá řada chuťově specifických výrobků, jako jsou například bonbony, čaje. Při používání umeboshi švestek si dávejte pozor. Mají velmi silnou kysele slanou chuť a k dochucení jich proto stačí jen trocha. Umeboshi se často používají také v makrobiotice.

    Švestičky Umeboshi - jak jsou u nás často nazývány, jsou peckovité plody stromu ume. Tento ovocný strom je ve skutečnosti odrůdou meruňky. Při výrobě se nepoužívají žádná umělá barviva a jsou to právě listy Shiso, které barví švestičky na červeno.

    Umeboshi se sklízejí na jaře. Ještě v den sklizně se nasolují a potom nechávají několik dní sušit na slunci. Jakmile jsou téměř usušené, naloží se do slaného nálevu, zatíží kameny a nechají kvasit. Červená tekutina, která se při kvašení švestiček vylučuje, se nazývá ume-su, v češtině se ujal název umeocet (i když tento produkt nemá s octem fakticky nic společného).

    Japonská společnost Muso byla založena před 30 lety. Prodává tradiční japonské potraviny - sójové omáčky, umeboshi, agar-agar, umeocet a miso pasty. Miso pasty se v Japonsku konzumují denně a jsou vysoce ceněny pro své výživové a zdravotní účinky, dokonce se jim přisuzuje zásluha na proslulé dlouhověkosti Japonců. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované. Jedním z hlavních dodavatelů této společnosti je firma Maruya Hatcha Miso, která se výrobou misa pasty zabývá už přes 700 let.

    Umeboshi (ume švestky, jedlá sůl), shiso listy (červené shiso listy, ume švestky, jedlá sůl).K přímé spotřebě.

    Kalorická hodnota/energie (na 100g):454kJ/108kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 19 g. z toho cukry: 1 g. Bílkoviny: 3 g. Sůl: 59,6 g

    Skladování: Skladujte v suchu a chladu v uzavřeném obalu, chraňte před přímým slunečním zářením.
    Legislativní zařazení:

    Japonsko
  • Video
  • Hodnocení zákazníků
  • O značce
Přihlášení
nebo
Přihlásit přes facebook
 
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Jaké výhody pro vás plynou z registrace?
Dárkový poukaz na první nákup v hodnotě 100 Kč. Slevu můžete uplatnit při nákupu nad 1000 Kč.
Vzorečky kosmetiky zdarma ke každému nákupu.
Pravidelné zasílání novinek a tipů, jak pečovat právě o váš typ pokožky.
Získáte jako první okamžitý přehled o všech slevách, akcích a výprodejích.
Jednodušší a rychlejší proces nakupování.
Přehlednější kontrola všech objednávek.
Doporučit e-mailem