Menu
Hledat
Oblínené
Oblíbené
Oblínené
Košík
Košík

Váš košík je prázdný.

Značky
Domů
>
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

1.1.Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje Kupujícího budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

1.2.Poskytnuté osobní údaje slouží výhradně pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy uzavřené mezi Prodávajícím a Kupujícím, k jejich vzájemné komunikaci a pro vnitřní potřeby Prodávajícího. Nezvolí-li Kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů Prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení Kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy. Prodávající dále prohlašuje, že poskytnuté osobní údaje Kupujícího budou plně zabezpečeny proti jejich změně, zničení či ztrátě, neoprávněným přenosům, jinému neoprávněnému zpracování, jakož i k jinému zneužití a nebudou poskytnuty třetím osobám. Výjimku dle předchozí věty představují pouze externí přepravci, kterým jsou osobní údaje Kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro řádné doručení zboží.

1.3.Kupující uzavřením kupní smlouvy s Prodávajícím souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů poskytnutých v souvislosti s výše uvedeným účelem v databázi Prodávajícího. Tento souhlas může Kupující kdykoliv písemně odvolat na e-mailové adrese pomuzeme@nuspring.cz. Zpracováním osobních údajů Kupujícího může Prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele.

1.4.Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům. Pokud si zákazník přeje opravit osobní údaje, které o něm Prodávající zpracovává, může jej o to požádat na emailové adrese pomuzeme@nuspring.cz.

1.5.Uzavřené kupní smlouvy Prodávající archivuje v elektronické podobě a jsou přístupné pouze Prodávajícímu.