5 tipů, jak si doma vytvořit krásný valentýnský romantický večer jako z filmu

Víme, že Valentýn je ve své podstatě často brán jako komerční svátek, který je ještě k tomu přejatý ze zahraničí. Většina lidí ho nemá ráda. Většina lidí ho odsuzuje. A my to zcela chápeme. Osobně si ale myslím, že každý den, kdy můžeme oslavit lásku a říci partnerovi krásná slova, je vzácný. V každodenním životě máme mnohdy v rámci všech povinností málo času sami na sebe a natož na ostatní. Pořád se někam honíme, abychom stihli všechny povinnosti v práci a doma. Pojďte si udělat s partnerem krásný valentýnský romantický večer jako z filmu. Poradíme vám 5 tipů, jak na to.

1/ Vypněte mobilní telefony a počítač

Bez telefonu v ruce nedáte ani ránu? Neustále projíždíte sociální sítě nebo hledáte informace, co je nového ve světě? Váš partner jen co přijde domů zasedne k televizi nebo počítači a bez hraní her si nedokáže představit večer? A co kdybyste zaklapli všechna zařízení, která vás ruší od podstatných věcí a udělali si čas sami na sebe? Život není ukrytý v telefonu nebo počítači, ale odehrává se přímo live před vašima očima. Někdy je to jednodušší sledovat osudy jiných, ale vězte, že mnohem krásnější je, prožívat je sami a být jejich hlavními hrdiny.

Jemnô Láska, zdravá sójová svíčka s vůní ylang ylang, geránia a sladké mandle

2/ Naplánujte valentýnský romantický večer jen o vás dvou

Mohli bychom vám tu dávat rady typu, jak máte jít do originální exotické restaurace nebo vyrazit do divadla na operu. Myslím si, že tipů, kam vyrazit, bychom vám mohli dát desítky a v mnoha dámských serverech vám je dávat budou. Nemá to být ale o nás nebo o tom, co je zrovna moderní. Celý večer má být ve znamení vás dvou a oslavy vaší lásky. Proto se zkuste zamyslet, co spolu rádi děláte? Kde jste byli na prvním rande? O čem mluvíte, že byste se tam chtěli podívat, ale ještě jste tam nevyrazili? Po čem společně toužíte, ale ještě jste si to navzájem neřekli? Mnohdy se člověk snaží vymyslet strašně originální a bláznivé aktivity, ale často zbytečně. I krásná romantická procházka parkem s nočním pozorování hvězd a zavzpomínám, co jste spolu už všechno prožili, může být nádherná. Jde jen o vás dva. O to, najít si v uspěchané době plné povinností a ruchů, chvilku sami na sebe.

3/ Pěkně se oblečte a udělejte se výjimečnými

Často se potkáváte doma jen v teplácích nebo pracovním oblečení? Vidí vás mnohdy nenamalovanou s vlasy jen tak svázanými do culíku? A co si jednou vzít pěkné šaty, jen trošku protáhnout řasy řasenkou, rtům dodat svůdnou nevinnost rtěnkou a vdechnout vlasům romantický účes? Překvapte ho, aby vás viděl i jinak než v ruce s luxem nebo u nádobí. Mnohdy stačí málo a partner bude koukat, jakou krásnou ženu má doma. Jen mu to stačí sem tam připomenout.Jemnô Jsi můj poklad, zdravá sójová svíčka s vůní citrusovou a svěží

4/ Je potřeba kupovat drahé dárky?

Mnoho obchodů na vás útočí drahými dárky jako jsou šperky, elektronika a drahé wellness víkendy. Myslíme si, že o tom ale svátek lásky není. Má to být o oslavení vás dvou a společných strávených chvilkách. Mnohdy stačí jen maličkost, která druhého potěší. Myslím si, že nám ženám mnohdy udělá radost i jedna růže, dobrá čokoláda, krásná svíčka nebo když by nám partner připravil večeři. Velká gesta nejsou potřeba. Stačí i malá, ale upřímná a od srdce.

Dulcia natural Revitalizující solná koupel Smrk a eukalyptus

5/ Završte večer romantickým překvapením

Připravte chutný dezert, který vytáhnete o půlnoci. Pamatujete si ještě tu písničku, na kterou jste tancovali nebo si ji rádi zpívali v autě spolu? Co kdybyste si na ni zatancovali dnes večer? Dopisní papír a známky jste viděli naposledy tak před deseti lety? Napadlo vás někdy vyznat se na papíře a napsali partnerovi krásný dopis? Klidně ale udělejte i něco bláznivého. Připravte noční prohlídku v pivovaru, vyběhněte na rozhlednu a nebo osvětlete strom v parku nebo u rybníka s večerním bruslením a horkou čokoládou a připravte si noční polibek pod ním. Možností je spoustu. Mnohdy v každodenním stereotypu zapomínáme na malé radosti a prožitky, které nás s partnerem spojují. Není to ani o velkých darech nebo gestech, ale o tom myslet na toho druhého a chtít mu připravit něco, z čeho budete mít radost oba a navzájem vás to bude spojovat.

Tipy na drobné romantické valentýnské dárky

Jemnô Jsi můj poklad, zdravá sójová svíčka s vůní citrusovou a svěží

Soutěž o krásnou trendy svíčku Jsi můj poklad od Jemnô

Jsi můj poklad… Kdy jindy to už říci, když ne na Valentýna? Je ten nejvyšší čas se vyjádřit a potěšit milovaného partnera krásnou romantickou svíčkou, která vytvoří u vás doma smyslnou atmosféru. Pojďte si s námi zasoutěžit o krásnou trendy svíčku Jsi můj poklad od Jemnô.

Jak vyhrát?

Soutěž probíhá od 6.-14.2.2019. Stačí nám v tomto termínu napsat do komentáře dolů pod článek, čím vás partner na Valentýna nejvíce překvapil? 15.12. vybereme jednoho z vás, kterému svíčku pošleme. Budete to vy?

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 04. 02. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář

  • Jana

    Na největší překvapení zatím ještě čekám:-)

  • Eva S.

    Muj muz mne prekvapuje kazdy den, nejen o Valentyna??

  • Jana Zoulová

    v loňském roce jsem dostala hodinky na které jsem se chodila dívat a jako vždy květiny

  • Marcela

    Tak mi něco říká , že letos to konečně bude to pravé překvapení.

  • Gabriela

    Valentýna neslavíme, ale zato si užíváme 1. máj 🙂 Přítel mě překvapí vždy nějakým dárkem.

  • Michaela

    Můj manžel (tehdy ještě přítel) mě na našeho prvního Valentýna překvapil tím, že mi poprvé řekl, že mě miluje, dřív než já jemu. 🙂 Bylo to pro mě opravdu velké překvapení, až mi to vyrazilo dech, vůbec jsem to nečekala. 🙂

  • Michaela S.

    Můj manžel (tehdy ještě přítel) mě na našeho prvního Valentýna překvapil tím, že mi poprvé řekl, že mě miluje, dřív než já jemu. 🙂 Bylo to pro mě opravdu velké překvapení, až mi to vyrazilo dech, vůbec jsem to nečekala. 🙂

  • Venuška Kubáčová

    Květinou a pozorností, kterou prostě potřebuji.

  • Venuška Kubáčová

    Překvapí mě partner každý den malou pozorností, polibkem a pohlazením