Mini rozhovor s vizážistkou Janou Coufalovou o trendech, ale i volbě vhodných odstínů právě pro vás

Zajímá vás, jaké budou trendy v líčení v létě 2019? Nebo jak si vybrat správný make-up pro sebe? Na otázky kolem správného výběru odstínu odpovídá profesionální vizážistka a stylistka Jana Coufalová. Můžete ji znát z líčení se Zuii Organic, které jsme pořádali u nás v Showroomu NuSpring. Nebo jako osobní koučku pro ženy.

Co by podle vás mělo být základem každého líčení?

Především pokud si potřebuji pohrát s pletí, tak podkladová báze, a velmi dobrý make-up. To je základ. Pak už stačí jen řasenka, tvářenka a rtěnka. Přiznám se, že příliš nepoužívám mnoho produktů, ale jsem zastáncem  minimalismu jak v životě, tak i v kosmetické taštičce. Mnoho žen tam nosí spoustu věcí, které ani nepoužívají. Je to zbytečné. Čím méně věcí máme, tím máme jednodušší život.

Zuii Organic australská bio dekorativní kosmetika z květin

Ženy nejčastěji trápí otázka, jak si vybrat správný odstín make-upu?

Je velmi důležité si odstín make-upu vyzkoušet a to na hraně obličeje. Neměl by být tmavší než krk. Nikdy odstín nezkoušejte na ruce, to je častá chyba. Pokožka na rukou má jiný odstín než na obličeji.

Jaké jsou trendy v líčení na léto 2019?

Já se příliš trendy neřídím. Podle mne by se měla žena líčit podle toho, co má ráda a co jí sluší. Líčení by mělo vycházet z vás, v čem vy se cítíte dobře a ne podle toho, co určují trendy.

Zuii Organic australská bio dekorativní kosmetika z květinZuii Organic australská bio dekorativní kosmetika z květin

Měly by ženy v líčení experimentovat? Dnes se nosí  třeba výrazné rty, jak se ale nebát a vybrat si správný odstín pro sebe?

Já si myslím, že není potřeba se bát, ale je potřeba si hrát. Určitě doporučuji odstíny vyzkoušet, jak se v něm cítíte právě vy. Když se v něčem žena cítí dobře, pozná to hned. Není potřeba se do toho nutit. Pokud je žena spíše něžný a jemný typ, neměla by se nutit do výrazných odstínů jen proto, že jsou trendy. I kdyby si je koupila, tak je pak nebude nosit, protože se v tom nebude cítit dobře. Je však důležité, aby každá žena byla především v souladu sama se sebou a líbila se sama sobě. A proto s láskou pečuji o ženskou krásu, autenticitu a vnímám každou ženu jako osobní značku, kterou je potřeba rozvíjet a vnímat ji jako originál.

 

Zuii Organic australská bio dekorativní kosmetika z květin

Medailonek 

Jana Coufalová je osobní koučka, která radí ženám, jak se o sebe starat, aby to dělaly v souladu se svým já.  Více jak 5 let má praxi jako profesionální vizážistka a stylistka. Líčí ženy na události, ale i pro denní potřebu. Pomáhá s redukcí kosmetické taštičky, ale probere s vámi doma i šatník a poradí, co jak zkombinovat. Vyrazí s vámi na nákupy a  bude vaší osobní poradkyní. Stejně tak vás naučí pečovat o svou pleť, aby byla krásná a šťavnatá. Jana odešla ze světa korporátních developerských projektů, aby se mohla věnovat tomu, co jí nejvíce baví a to rozvoj vnitřní i vnější krásy. Mrkněte určitě na její stránky http://janacoufalova.cz/.

 

 

 

 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 05. 04. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář