Recenze: Avril – Přírodní černá řasenka

Máte rádi přírodní řasenky, že jste ještě žádnou nevyzkoušeli nebo vás zatím všechny zklamaly stejně jako mě, takže nedáte dopustit na klasiku? Já díky slečně Kristýně z e-shopu Nuspring.cz jednu takovou dobrou a s krásným složením našla.

Dostala jsem nabídku vybrat si z jejich nabídky něco, co bych vám ráda představila a vyzkoušela pro vás. Nabídku mají skvělou, spousty krásných věcí, přemýšlela jsem co jsem tu ještě neměla a uvědomila jsem si , že recenzi přírodní řasenky…no upřímně většinou moc nezvýrazňují nebo se drolí apod. Takže v ně nemám moc důvěru nebo jsou třikrát dražší než běžně dostupné a to se mi upřímně za ně dávat nechce, to radši koupím kvalitní oční krém.
Stejně většina řasenek vyschne do tří měsíců některé vydrží max pět. Takže tahle mě nalákala i cenou – 9ml totiž běžně seženete za 239,- a nyní je dokonce v akci , pro nákup koukněte sem,nyní jí tu mají za 190,- ( psáno k 2.12.2015). Takže tady by rozhodně odpadla šílená investice, protože i cena mimo akci je absolutně v pohodě a za přírodní řasenku je to skvělé 🙂 Takže jsem si na testování nechala tuto černou Avril krásku poslat.
Řasenka obsahuje 98,6% přírodních ingrediencí ,což už je tedy opravdu hodně! Má praktické jednoduché černé balení a i samotná barva je samozřejmě černá. Kartáček je však klasický a těm já zrovna moc nefandím, špatně se mi s nimi líčí spodní řasy a mají tendenci víc slepovat :/ takže za mě by byl lepší gumový,ale přírodní řasence tuhle drobnost ráda prominu …když tedy bude jinak dobrá 🙂 Řasenka slibuje zůstat na vašich řasách celý den bez drolení, žmolků a rozmazáváníDíky obsahuj jojobového a slunečnicového oleje Vám rovnou řasy i pěkně vyživuje, což je potřeba, nevím jak vy,ale já i když si koupím samostatně výživu na řasy stejně ji na noc použiji tak třikrát a pak na ní zapomenu. No jo tohle už prostě pravidelně nedávám, kdežto ,když výživa je rovnou v řasence je to pro mě absolutně skvělý benefit k líčení!! Řasenka je objemová a neobsahuje ropné suroviny, parabeny a není samozřejmě testovaná na zvířatech. 
Celkový výčet surovin najdete níže, bohužel nemohu ověřit na krabičce, řasenka krabičku nemá ( nebo mi nedošla ) a na samotné řasence složení napsáno není, což bych do budoucna rozhodně nějak napravila, je škoda, že si člověk nemůže vše potvrdit ještě i na samotném obalu. Například u značky Siberica je to nutnost, pěkně lžou na netu o složení a pak kolikrát skutek utek. Ale tady slečně Kristýně věřím, že by v eshopu nenabízela nic nekvalitního. Takže složení je opravdu moc pěkné, no posuďte sami :
Ingredience:
Aqua, cera alba*, CI 77499, jojoba esters, isostearic acid, glyceryl behenate, glycerin, glyceryl stearate, rubus idaeus fruit water*, alcohol, acacia seyal gum*, copernicia cerifera cera*, sodium hydroxide, benzyl alcohol, glyceryl caprylate, xanthan gum, helianthus annuus seed oil, tocopherol, sclerocarya birrea seed oil, phospholipids, citric acid, sodium phytate, dehydroacetic acid, potassium sorbate, sodium benzoate, dendrobium phalaenopsis flower extract
Řasenka po otevření krásně voní, vůbec ne chemicky,ale přírodně, připomnělo mi to avokádo 🙂 zvláštní ,ale bylo to první co se mi vybavilo. Voní prostě jakoby po olejích. Moc příjemná změna. Jak jsem čekala, kartáček trochu slepuje řasy,takže si musíte s nanášením maličko vyhrát. Ale co mě strašně překvapilo je, že mám stejně výrazné řasy jako s běžnou řasenkou, stačí dvě vrstvy a jsou opravdu dokonale černé a zvýrazněné. Jsem nadšená, to jsem nečekala. 
Oči nedráždí, nepálí mě. Nedrolí se a vydrží z 90% stejná až do večera. Těch deset procent se mi trošku rozmazává pod očima,ale mě to dělá 99% všech řasenek 🙁 mám mastnější oční okolí a trochu zapadlejší víčka, takže já mám tenhle problém skoro se všemi.Ale tady je to minimálně takže i tak řasenku moc ráda používám, jde krásně odlíčit a jsem zvědavá jestli za tři měsíce uvidím třeba i zkvalitnění řas díky obsahu olejů. Takže za mě rozhodně pokud hledáte přírodní mascaru a nemáte problém s mastným očním okolím , rozhodně tuhle krásku za pár kaček vyzkoušejte, pro mě je to zatím královna přírodních řasenek :).
Shrnutí:
Plusy:
+ krásná vůně
+ cena
+ složení
+ výrazné řasy, sytě černé
+ vydrží skoro celý den absolutně stejná jako po nalíčení
+ nedrolí se
Mínusy:
– maličko se bude rozmazávat všem co mají stejně jako já mastné oční okolí 
Hodnocení: 8/10
Recenzi napsala blogerka Jana na svém blogu Essence of Rose zde. blogerka wertheimova
Autorem příspěvku je null
Publikováno 17. 02. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář