Couleur Caramel francouzská přírodní a bio dekorativní kosmetika

Francouzská značka přírodní a bio dekorativní kosmetiky Couleur Caramel se nám velmi zalíbila hned z několika důvodů. Mnoho produktů se sypkou či tuhou texturou mají v ekologických papírových obalech (stíny, tvářenky) či tekuté výrobky typu make-upy mají ve skleněných obalech, které můžete po vypotřebování odnést do tříděného odpadu, a může být dále využit. Velmi se nám líbí jejich přírodní odstíny, textura, široký sortiment produktů, které nabízí přírodnější alternaci ke konvenčním výrobkům, na které jsme většinou zvyklí.

Couleur Caramel – francouzská přírodní a bio dekorativní kosmetika

Píši záměrně přírodní a bio, jelikož některé jejich produkty mají bio certifikát a některé nemají a jsou v přírodní podobě, ale nejsou 100% bio. Všechny informace najdete u jednotlivých produktů, kde to máme napsané konkrétně. Couleur Caramel přináší již od roku 2003 stylovou přírodní dekorativní kosmetiku z kvalitních surovin. Je vhodná i pro vizážistky, které s ní mohou líčit. Díky profesionální řadě s ní můžete líčit i na různé akce a oslavy. Splňuje náročná vizážistická kritéria. Je držiteli bio certifikátů Ecocert a Cosmebio.

Neobsahuje dráždivé ani zdraví škodlivé látky, chemické látky, ani mastek. Naopak vybírá pečlivě přírodní suroviny, které jsou šetrné k našemu tělu i k životnímu prostředí a jsou lehko odbouratelné. Žádný z výrobků nebyl testován na zvířatech. Naopak. Kosmetiku testují pouze dobrovolníci a to v laboratořích Couleur Caramel, aby byly pod odborným dohledem. Nikomu tak nebylo kvůli kosmetice ublíženo.

Couleur Caramel francouzská přírodní a bio dekorativní kosmetika

Couleur Caramel – otestovali i herecké celebrity

Dekorativní kosmetiku Couleur Caramel díky vizážistce Frédérique Alcaraz otestovali na své tváři i herecké celebrity. Frédérique na nich vyzkoušela make-upy Couleur Caramel, které jsou velmi kvalitní. Objevily se na tvářích třeba Evy Longoria, Salmy Hayek či Patricka Dempseye. Couleur Caramel je navíc hrdým oficiálním partnerem Filmového festivalu v Cannes, pařížského Fashion Weeku či francouzského StarDance.

Dekorativní kosmetika Couleur Caramel využívá u výroby pudrů mikronizaci a díky tomu dosahuje vysokého obsahu pigmentu. Co to znamená? Mikronizace je proces, během kterého se brousí materiál pomocí stlačeného vzduchu. Díky tomu jsou částečky až 9 krát jemnější než u konvenčních pudrů. Ty jsou pak jemné, krémové, měkké, velmi dobře přilnou, lépe se roztírají a obsahují dobrou pigmentaci.

Couleur Caramel francouzská přírodní a bio dekorativní kosmetika

Certifikáty a ocenění

Přírodní dekorativní kosmetika Couleur Caramel

 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 04. 03. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář